20-10-2016

Nieuwe Bonneville Bobber onthuld!

Gister heeft Triumph op spectaculaire wijze de nieuwe Bonneville Bobber onthuld in Londen. De Bonneville Bobber zal vanaf de tweede helft februari/ begin maart bij ons in de showroom staan. Wil je hem eerder zien? Kom dan naar het Bonneville Preview evenement in Breda op 20 November!

De Bonneville Bobber

Met zijn weergaloos authentieke uitstraling is de nieuwe Bonneville Bobber ongekend mooi, het is een echte Custom direct uit de fabriek. Het ontwerp omarmt de principes van de minimalistische stijl, een gespierd voorkomen en de prestaties die men mag verwachten van een echte Bobber.   

Een karakter om van te watertanden, een iconisch silhouette en met zijn gestripte stijl, kruist de nieuwe Bonneville alle hokjes aan van een Bobber. Met een strakke en lage lijn, solozadel, breed en laag stuur, minimaal plaatwerk, kleine koplamp, fraai vormgegeven tank, spaakwielen, brede achterband en de overtuigende looks van een hard-tail.

Met zijn elegante en innovatieve ontwerp introduceert de Bobber voor het eerst in dit segment een verstelbare rijpositie. Dit wordt mogelijk gemaakt door een prachtig vormgegeven zwevend solozadel, dat ontworpen is voor maximaal comfort, en een minimalistisch display – beide zijn af te stellen op lengte van de rijder en/of voorkeur in stijl.

Om de voor de Bobber zo herkenbare “Hard-Tail” look mogelijk te maken is gebruik gemaakt van een innovatieve achterbrug die geveerd word doormiddel van een enkele verborgen schokdemper. Hierdoor is een dynamisch rijgedrag gegarandeerd zonder enige concessie te doen aan de uitstraling en stijl.  

In het hart van de Bobber klopt het segment overtreffende 1200cc Bonneville motorblok met verhoogd koppel, dat speciaal voor de Bobber is afgesteld voor nog meer koppel en vermogen in de lage regionen van het toerenbereik. De krachtbron zorgt samen met de ingekorte “peashooter” uitlaatdempers en de unieke dubbele luchtfilterkast voor een geweldige rijbeleving en een vol Bonneville “Hot Rod” geluid.    

De nieuwe Bonneville Bobber is ontworpen met personalisatie als uitgangspunt. Zo zijn er meer dan 150 accessoires ontwikkelt waaronder dempers van Vance & Hines, een “ape-hanger” stuur, kleine spiegels, een clip-on stuur, een verkort voorspatbord en LED knipperlichten voor een nog meer unieke stijl.    

Lees meer op www.triumphmotorcycles.be 

Meer nieuws

Deel deze pagina op:

Bel 053 80 36 65