29-05-2012

Kom naar Triumph Live 2012

Triumph LIVE 2012

Van 30 augustus tot en met 2 september vieren we feest rondom Hickley! Ter ere van het 110-jarig haar bestaan georganiseerd Triumph de tweede editie van Triumph Live.

Ook deze editie heeft weer een geweldig mooi programma aan activiteiten die zich allemaal afspelen rond het historische circuit van Mallory Park en onze fabriek te Hinckley. Triumph Live 2012 beloofd een waanzinnig spektakel te worden voor alle Triumph fans, jong en oud.

Na het succes van Triumph Live in 2010 pakken we het dit jaar nog groter aan, we hebben immer wat bijzonders te vieren...Triumph bestaat 110 jaar! Tijdens het evenement blikken we dan ook regelmatig terug naar ons verleden, zo tonen we een prachtige verzameling Triumph’s van door de jaren heen.

Op het circuit zal er een elleboog aan elleboog strijd geleverd worden tijdens de Triumph Triple Challenge. Onze stuntman, Kevin Carmichael zal voor de nodige OEOEOE’s en AAAH’s zorgen met zijn verbazingwekkende tricks. Maar ook jij kunt je naar het asfalt begeven tijdens een van de (zeer redelijk geprijsde) circuitsessies.

De gehele dag is er meer dan voldoende te doen en te zien. Zo is er een tentoonstelling van zeldzame en bijzondere Triumph’s, zijn er diverse koopjes op de markt, is er entertainment voor de kinderen en kun je met een bus vanaf het circuitterrein naar de Triumph fabriek om te zien hoe wij onze motoren tegenwoordig bouwen.

S’avonds zijn er live optredens met als hoofdact de Kaiser Chiefs, niet alleen muziek maar ook stand-up commedy, binnenkort zullen we de grote namen bekend maken! Ideaal hierbij is dat je je geen zorgen hoeft te maken om nog te moeten rijden, er is een camping op het terrein aanwezig.

Ook kun je tijdens Triumph Live voor het eerst kennis te maken met.... een nieuw model. Kortom reden genoeg om te komen!

Boek  voor 30 juni via www.triumph-live.com en gebruik de kortingscode BENELUX10 voor 10% korting op de toegangsprijs!

Plannen om met de motor te gaan? Boek nu een overtocht met 10% korting via Stenaline! Om gebruik te maken van deze korting boek je via www.stenaline.nl/triumphlive
Meer nieuws

Deel deze pagina op:

Bel 053 80 36 65